ដំណឹង ព័ត៌មានសំខាន់ពីសារព័ត៌មាន ដំណឹង អត្ថបទ និងព័ត៌មានអំពីសាលា

សហព័ន្ឋទេចរណ៏កម្ពុជាបានប្រារព្ឋកម្មវិធីបង្កើតទំនាក់ទំនងនៅវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃសុក្រ ទី ២០ ខែតុលា ឆ្នាំ ២០១៧​

វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា (CTF) បានប្រារព្ឋធ្វើកម្មវិធីបង្កើតទំនាក់ទំនងនៅវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្្ពជា នៅសប្តាហ៏នេះ។ មានភ្ញៀវប្រមាណ៦០នាក់មកពី វិស័យសណ្ឋារគារ ផ្នែកកំសាន្ត និង ម្ហូបអាហារ និង ភេសជ្ជះ បានមកចូលរួមក្នុងកម្មវិធីនេះដែរ។ ក្នុងកម្មវធីដ៏សប្បាយរីករាយនេះដែរ គណះកម្មាធិការថ្មី ក៏ត្រូវបានប្រកាសក្នុងកម្មវិធីនោះដែរ។ សិស្សរបស់អាកាក់ ក៏បានជួយរៀបចំម្ហូបអាហារក្នុងកម្មវិធីនេះដែរ។         សូមចូលទស្សនារូបខាងក្រោម នៅហេ្វស បុក!

ព័ត៌មានបន្ថែម

ដំណើរទស្សនកិច្ចរបស់​ EIF មកកាន់វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃសុក្រ ទី ២០ ខែតុលា ឆ្នាំ ២០១៧​

 គណៈប្រតិភូ EIF បានមកចុះមកទស្សនាវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា (ACAC) គណៈប្រតិភូមកពី EIF នៃអង្គការពាណិជ្ជកម្មពិភពលោកបានចុះមកធ្វើទស្សនកិច្ចសិក្សា វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជាកាលពីថ្ងៃទី ១៣ តុលា ឆ្នាំ២០១៧ ដោយក្នុងនោះក៏មានកិច្ចប្រជំុជាមួយក្រសួងពាណិជ្ជកម្មកម្ពុជា ក្នុងគោលបំណងពិនិត្យទៅលើ ប្រសិទ្ខិភាពនៃគម្រោង ពង្រីក និង ពង្រឹងការនំាចេញនៅកម្ពុជា ជំហាន២  (CEDEP II) ។ កម្មវិធីនេះត្រូវបានបង្កើតឡើង ដើម្បីជម្រុញ វិស័យបដិសណ្ឋារកិច្ចតាមរយះវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា និង បង្កើនការប្រើប្រាស់នូវផលិតផល កសិកម្ម និង កសិផលក្នុងស្រុក។ គណៈប្រតិភូបានមកទស្សនាបរិក្ខានៅក្នុងវិទ្យាស្ថាន សំណេះសំណាលជាមួយថា្នក់ដឺកនាំរបស់វិទ្យាស្ថាន ព្រមទាំងបានជួបប្រជំុ ជាមួយតំំណាងមកពីក្រសួងពាណិជ្ជកម្មកម្ពុជា។ ក្នុងនោះដែរ ក៏មានការពិសាភោជនាអាហារថ្ងៃត្រង់ ដែលរៀបចំដោយ គ្រូ និង សិស្សរបស់វិទ្យាស្ថាន ។ តំណាងប្រតិភូប្រមាណ ៣៧ រូប មានការចាប់អារម្មណ៌ជាវិជ្ជមានខ្លាំង ចំពោះការអនុវត្តគម្រោងរបស់ ACAC  ដោយហេតុថា មានបញ្ហាប្រឈមច្រើនបានកើតឡើង តែវិទ្យាស្ថាននៅតែដំណើរការបានរលូន។ Photo Gallery of EIF Visit កម្រងរូបភាពនៃដំណើរទស្សនកិច្ចរបស់ […]

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) ACAC participates in 2017 Tourism Career Fair

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃអង្គារ ទី ១៧ ខែតុលា ឆ្នាំ ២០១៧​

ពិព៍រណ៌មហាវិទ្យាល័យ ២០១៧” នាថ្ងៃទី១៤ ដល់ ១៥ ខែតុលា នៅកោះពេជ្រ។ ក្នុងកម្មវិធីនេះ មានសកលវិទ្យាល័យ និង សិស្សជាច្រើនបានចូលរួម ក្នុងនោះវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជាមានក្តីរីករាយក្នុងការផ្តល់ពត៌មានអំពីវិទ្យាស្ថាន។

ព័ត៌មានបន្ថែម

គ្រូបណ្តុះបណ្តាលរបស់ អាកាក់ លោកគ្រូ ទ្រី ម៉ាទីនចម្អិនម្ហូបអាហារនៅក្នុងថា្នក់របស់គាត់

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី ១២ ខែតុលា ឆ្នាំ ២០១៧​

លោកទ្រី ម៉ាទីន គ្រូបណ្តុះបណ្តាលជំនាញផ្នែក ម្ហូបអាហារ ត្រូវបានទស្សនាវដ្តី អាស៊ីអាគ្នេយ៌ ក្លូប ដាក់ចូលទៅក្នុងទំព័រពត៌មានរបស់គេនៅក្នុងខែនេះ។ ចំពោះរឿងរ៉ាវលម្អិរបស់គាត់ លោកអ្នកអាចស្វែងរកតាមរយះទស្សនាវដ្តីអាស៊ីអាគ្នេយ៌ ក្លូប។

ព័ត៌មានបន្ថែម

អាកាក់ត្រូវបានចុះផ្សាយនៅទស្សាវដ្ដី អាស៊ីអាគ្នេយ៍ ក្លូប

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃសៅរ៍ ទី ២ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ ២០១៧​

អាកាក់ត្រូវបានអ្នកយកពត៌មានរបស់ទស្សវដ្តី អាស៊ីអាគ្នេយ៍ ក្លូប ចុះផ្សាយពត៌មានទាក់ទងនឹងស្ថាបនិក លោក ព្យែរ តាំម៊ុី និង ព្រឹទ្វបុរសរបស់វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា។ សម្រាប់រឿងរាវលម្អិតសូមអានចូលអាន ការចម្អិនម្ហូបអាហារនៅកម្ពុជា។

ព័ត៌មានបន្ថែម

ដំណើរទស្សនកិច្ចរបស់សិស្សនៃវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា (ACAC)​៖ ការរៀនអំពីអាជីវកម្មប្រកបដោយនិរន្តរភាពពីសិប្បកម្មផលិតម្រេច​សិលា

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃអង្គារ ទី ១៥ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០១៧​

កាលពីថ្ងៃទី១២ ខែ សីហា  សិស្សរបស់វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជាបានធ្វើដំណើរទស្សកិច្ចសិក្សានៅចំការម្រេចរបស់សិប្បកម្មផលិតម្រេចសិលា ស្ថិតក្នុងខេត្តត្បូងឃ្មុំ ដើម្បីសិក្សាអំពីការអនុវុត្តអាជីវកម្មប្រកបដោយនិរន្តភាពដែលមិនផ្តល់ផលប៉ះពាលដល់បរិស្ថាន និង ការដំណើរការនៃដំណើរការនៃកសិអាជីវកម្ម ពីក្រុមហ៊ុនដែលឈានមុខគេមួយនៅកម្ពុជា។ Based on the global demand for high quality pepper with guaranteed microbiological cleanliness, Sela Pepper was the first company in Cambodia to build a new factory with an integrated cleaning facility. Sela Pepper aims to meet the high demands of its customers and simultaneously integrate the […]

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) ACAC hosts Public-Private Partnership workshop

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី ១០ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០១៧​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) GateGourmet teams up with ACAC students

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃសុក្រ ទី ៤ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០១៧​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) Raffles Chef, Joel Wilkinson, teaches ACAC students

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃសុក្រ ទី ៤ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០១៧​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

អ្នកទស្សនាចំនួន​ ៣០០ នាក់បានចូលរួមក្នុងកម្មវិធីទស្សនាដោយសេរី (Open Day) របស់វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃពុធ ទី ១៩ ខែកក្កដា ឆ្នាំ ២០១៧​

កាលពីថ្ងៃទី១៥ ខែ កក្តដា កន្លងទៅនេះ អ្នកទស្សនាប្រមាណ៣០០នាក់បានចូលរួមកម្មវិធីទស្សនាដោយសេរី (Open Day) ដែលរៀបចំឡើងដោយវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា។វិទ្យាស្ថានសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះការអញ្ចើញចូលរួមរបស់អ្នកទាំងអស់គ្នា។ សម្រាប់អ្នកដែលមានចំណង់ចំណូលចិត្តផ្នែកបដិសណ្ឋារកិច្ច នៅក្នុងកម្មវិធីពេញមួយថ្ងៃនេះ ពោរពេញទៅដោយសកម្មភាពសប្យាយរីករាយជាជាច្រើន ព្រមទាំងការដើរទស្សនាអគារសិក្សា និង ឱកាសក្នុងការបានជួបជាមួយសិស្សដែលកំពុងសិក្សានៅទីនេះទៀតផង។ចំពោះអ្នកដែលមិនធ្លាប់មកវិទ្យាស្ថានពីមុនមក ពួកគេបានឃើញនូវសកម្មភាពយ៉ាងរស់រវើក រួមជាមួយនឹងបរិក្ខាផ្ទះបាយដ៏ទំនើបគួរឲ្យចង់រៀន និង អនុវត្ត ហើយពួកគេក៏អាចនឹងចង់សម្រេចនូវក្តីសុបិន្តរបស់ពួកគេនៅក្នុងអាជីពមួយនេះ។ អ្នកចូលរួមទស្សនាជាច្រើនបាននិយាយជាមួយសិស្ស និង ក្រុមគ្រូបណ្តុះបណ្តាលនៅវិទ្យាស្ថានម្ហួបអាហារកម្ពុជាអំពីកម្មវិធីសិក្សាសញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់រយៈពេលពីរឆ្នាំ និង អំពីក្លាយខ្លួនជាចុងភៅអាជីពមួយរូប។ អ្នកមកទស្សនាបានចូលរួមក្នុងការធ្វើនំភីហ្សា និង ការថតរូបកំសាន្តសប្បាយសប្បាយ ជាថ្ងៃនៃការរីករាយ អ្នកចូលរួមជាច្រើនមានឱកាសក្នុងការច្នៃប្រឌិតនូវនំភីហ្សារបស់ខ្លួនជាមួយ ចុងភៅ ង៉ែត រើស និង ជាងពាក់កណ្តាលទៀត បានចូលរួមជាមួយការប្រកួតប្រជែងការលម្អរ នំ ខាប់ខេក( cupcake) ។ អ្នកដែលបានឈ្នះគឺ កញ្ញា សម្បត្តិ វួចហេង ដែលទទួលបានការៀនវគ្គខ្លីរបស់វិទ្យាស្ថានរយះពេល១ថ្ងៃ។ ពួកគេចំណាយពេលពេញមួយថ្ងៃក្នុងការចូលរួមស្តាប់បទបង្ហាញ ការថតរូបកំសាន្ត និង ការដើទស្សនាជុំវិញបរិវេណវិទ្យាស្ថាន។ ក្តីវំពឹងយ៉ាងមុតមាំរបស់វិទ្យាស្ថានគឺអ្នកដែលចូលរួមក្នុងថ្ងៃនេះនឹងអាចឈាននូវជំហានថ្មីមួយរបស់ពួកគេក្នុងការសម្រេចនូវក្តីស្រម៉ៃក្នងផ្នែក ម្ហូបអាហារ និង អាចសម្រេចចិត្តជ្រើសរើស អាកាក់ជាកន្លែងបណ្តុះបណ្តាល។ នៅចុងបព្ចាប់នៃកម្មវិធី អ្នកចូលរួមមួយចំនួនបាន […]

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) World Bank Visits ACAC

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី ២៩ ខែមិថុនា ឆ្នាំ ២០១៧​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) CTN TV uses ACAC facility for MasterChef Cambodia trailer

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី ៨ ខែមិថុនា ឆ្នាំ ២០១៧​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) ACAC Featured in Swiss-Asian Chamber of Commerce Journal

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី ៨ ខែមិថុនា ឆ្នាំ ២០១៧​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) Scholarship Fund to Honour Daughter’s Memory

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃអាទិត្យ ទី ៧ ខែឧសភា ឆ្នាំ ២០១៧​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា (ACAC) -សិស្សរបស់យើងកំពុងតែរៀបចំអាហារថ្ងៃត្រង់ដោយក្តីរំភើបសម្រាប់ភ្ញៀវពិសេសរបស់យើងមកពីទីភ្នាក់ងារជាតិ និង មុខរបរ(NEA) ក្នុងថ្ងៃសិក្សាដំបូងរបស់ពួកគេ។

ដោយ Seangnay Kheang​​ | on ថ្ងៃពុធ ទី ៥ ខែមេសា ឆ្នាំ ២០១៧​

វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជាមានក្តីរិករាយ បានរៀបចំកម្មវិធីទទួលអាហារថ្ងៃត្រង់សម្រាប់សមាជិក សមាជិកានៃទីភ្នាក់ងារជាតិ និង មុខរបរ (NEA)។ គោលបំណងសំខាន់នៃកម្មវិធីនេះ គឺមានបំណងណែនាំអំពីវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា ទៅកាន់ លោក ហៃ ហ៊ុនឡេង អនុប្រធានទីភ្នាក់ងារជាតិមុខរបរ និង ក្រុមការងារ របស់លោក ដើម្បីពិភាក្សាអំពីកិច្ចសហការទៅថ្ងៃអនាគត។ បន្ទាប់ពីបានធ្វើទស្សនកិច្ចជុំវិញបរិវេណវិទ្យាស្ថាន លោក ហ៊ុនឡេង  និង ក្រុមការងារ បានមកសំណេះសំណាល និង ពិសារភោជនីយអាហារថ្ងៃត្រង់ នៅភោជនីយដ្ខាន  វ៊ុី អាយ ភី របស់វិទ្យាស្ថាន ។ ខាងក្រោមនេះ គឺជាបញ្ជីរាយនាមមុខម្ហូប៖ ហ្រេស ហា្កដិន ហ្រ្គីន ជាមួយនឹង វីណៃហ្រ្កីត និង ស្ទីមវ៉ុនតុន **** ទ្រូងមាន់ចៀន ជាមូយនឹង ផ្សិត និង ការ៉ុតចំហុយ និង បាយចំហុយ **** នំ ម៊ឺរែនហ្គូស ជាមូយនឹង ក្រែមប៉ាស្ទីកស្យែរ **** នេះគឺជាការចម្អិនអាហារថ្ងៃត្រង់លើកដំបូងសម្រាប់សិស្សជំនាន់ទីមួយ […]

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) New class begins September 2017

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃពុធ ទី ១៥ ខែមីនា ឆ្នាំ ២០១៧​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) Enrollment open for 2-Year Culinary Diploma

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃអង្គារ ទី ១៤ ខែមីនា ឆ្នាំ ២០១៧​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) ACAC Open Event Draws Crowds

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃអង្គារ ទី ៧ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ ២០១៧​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) ACAC Welcomes the USA Poultry and Egg Export Council

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃពុធ ទី ១១ ខែមករា ឆ្នាំ ២០១៧​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) ACAC Networking event builds important relationships

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី ២២ ខែធ្នូ ឆ្នាំ ២០១៦​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) ACAC restaurant gains strong reputation

ដោយ Kunthea Kong​​ | on ថ្ងៃចន្ទ ទី ១២ ខែធ្នូ ឆ្នាំ ២០១៦​

(English) The ACAC professional kitchen and barista bar were completed only a few weeks ago but are already gaining a strong reputation.

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) ACAC’s first event brings international crowd

ដោយ Kunthea Kong​​ | on ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី ៨ ខែធ្នូ ឆ្នាំ ២០១៦​

(English) The ACAC first official commercial event this week drew an international crowd. The American Soybean Association’s (ASA) World Initiative for Soy in Human Health (WISHH) and supported by the Cambodia Chefs Federation (CCF)

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) Lucky Draw Winner CamFood

ដោយ Kunthea Kong​​ | on ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី ៨ ខែធ្នូ ឆ្នាំ ២០១៦​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) ACAC supports Public-Private Collaboration for Quality Education

ដោយ Kunthea Kong​​ | on ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី ៨ ខែធ្នូ ឆ្នាំ ២០១៦​

(English) Last week the Academy of Culinary Arts Cambodia (ACAC) participated in the Public and Private Collaboration for Quality Education forum held at the Intercontinental Hotel in Phnom Penh.

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) Academy of Culinary Arts Cambodia Hits High Note

ដោយ Kunthea Kong​​ | on ថ្ងៃពុធ ទី ២៣ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ ២០១៦​

(English) In a visit this week from the Royal Government of Cambodia’s Minister of Tourism, H.E. Dr. Thong Khon, the ACAC exceeded expectations. This was the first visit the Ministry of Tourism (MOT)

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) Black is the new green – #foodfadstofollow Part 1

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃពុធ ទី ១២ ខែតុលា ឆ្នាំ ២០១៦​

(English) Black is the new green. Black may not be the first colour that springs to mind when one thinks about food, but the hue that used to be associated only with espresso and cocoa has

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) Exploring global food and beverage trends – #foodfadstofollow

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃពុធ ទី ១២ ខែតុលា ឆ្នាំ ២០១៦​

(English) Pursuing Excellence At the Academy of Culinary Arts, we take our mission and vision seriously. We aim to deliver the best culinary training possible. How do we do it?

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) Three food trends that could change the world

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃអង្គារ ទី ៤ ខែតុលា ឆ្នាំ ២០១៦​

(English) When it comes to food and nutrition around the world the figures can seem bleak. Global population is expected to hit nine billion by 2050. And right as we speak, 10 per cent of the world’s population is undernourished.

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) Why hospitality is the place to be

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃពុធ ទី ១៤ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ ២០១៦​

“The hospitality industry presents diverse career opportunities, and your prospects for a management position are excellent. Not only can you benefit from industry turnover, but most hotel chains have long-term expansion plans.”(Preparing for a Successful Career in the Hospitality Industry) If you are

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) Job Announcements

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃសុក្រ ទី ៩ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ ២០១៦​

(English) The Academy of Culinary Arts-Cambodia and Shift 360 are actively recruiting five new positions for the ACAC: Administration and HR Officer Culinary Instructor Pastry Instructor Facility Maintenance

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) Raising the bar of excellence in hospitality – Partner Profile

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃអង្គារ ទី ៦ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ ២០១៦​

(English) For over 100 years, Schweizerische Hotelfachschule Luzern (SHL) has been raising the bar of excellence in the hospitality industry. Humble Beginnings SHL’s story began in 1886 when a group of individuals concerned about professional education for hotel employees

ព័ត៌មានបន្ថែម

(English) A new chapter unfolds in Cambodian culinary arts

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃអង្គារ ទី ៣០ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០១៦​

សូមអភ័យទោស អ្វីដែលលោកអ្នកកំពុងស្វែងរក មិនមាននៅក្នុងភាសារខ្មែរទេ

ព័ត៌មានបន្ថែម

វិទ្យាស្ថានម្ហុបអាហារកម្ពុជា ចាប់ផ្តើមដំណើរការ គេហទំព័រថ្មី

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី ១៨ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០១៦​

(ភ្នំពេញ កម្ពុជា) វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា មានសេចក្តីរីករាយសូមប្រកាសចាប់ផ្តើមដំណើរការ គេហទំព័រ ថ្មីរបស់ខ្លួន៖ http://www.acac.edu.kh. គេហទំព័រ នេះផ្តល់នូវភាពងាយស្រួលក្នុងការចូលមើលព័ត៌មាន

ព័ត៌មានបន្ថែម

យុវជនកម្ពុជាបោះមួយជំហានកាន់តែជិតទៅកាន់ជំនាញ ការងារ

ដោយ Kunthea Kong​​ | on ថ្ងៃអង្គារ ទី ៥ ខែកក្កដា ឆ្នាំ ២០១៦​

ភ្នំពេញ កម្ពុជា – យុវជននៅក្នុងប្រទសកម្ពុជាកំពុងបោះ ជំហានមួយជំហានកាន់តែជិតដើម្បីទទួលបានបទពិសោធន៍ ផ្នែកធ្វើម្ហូបប្រកបដោយវិជ្ជាជីវៈ និងពង្រីកឱកាសការងាររបស់ ពួកគេ។​ ជាមួយវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា

ព័ត៌មានបន្ថែម

ACAC ភាពជាដៃគូរវាងស្ថាប័នសាធារណៈ និង វិស័យឯកជនដំបូងគេរបស់កម្ពុជា

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃពុធ ទី ១៥ ខែមិថុនា ឆ្នាំ ២០១៦​

ស្ថាបន័ធារណៈ និងឯកជនរបស់កម្ពុជាបានសហការគ្នាដើម្បី បង្កើតភាពជាដៃគូរវាងស្ថាបន័សាធារណៈ និង វិស័យឯកជន ដំបូងគេរបស់ប្រទេស និងមានគោលបំណងផ្លាស់ប្តូរមុខមាត់នៃ វិស័យបដិសណ្ឋារកិច្ច។

ព័ត៌មានបន្ថែម

វិទ្យាស្ថាន និង SHL រួមកម្លាំងគ្នាដើម្បីការអប់រំជាសាកល

ដោយ Amie Gosselin​​ | on ថ្ងៃពុធ ទី ១៥ ខែមិថុនា ឆ្នាំ ២០១៦​

យុវជននៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជាកំពុងស្ថិតនៅជិតបំផុតដែលមិន ធ្លាប់មានពីមុនមកទៅនឹងបទពិសោធន៍ផ្នែកធ្វើម្ហូបអាជីព និង ឱកាសការងារអន្តរជាតិ នៅពេលដែលវិទ្យាស្ថាន និងSwiss SHL រួមកំលាំងគ្នា។

ព័ត៌មានបន្ថែម

ចុះឈ្មោះនៅថ្ងៃនេះដើម្បីចាប់ផ្តើមអាជីពរបស់អ្នកនៅក្នុងវីជ្ជាជីវៈនៃការចម្អិនម្ហូប

សូមដាក់ពាក្យឥឡូវនេះ