ព័ត៌មាន

ដំណឹង ព័ត៌មានសំខាន់ពីសារព័ត៌មាន ដំណឹង អត្ថបទ និងព័ត៌មានអំពីសាលា

អតីតនិសិត្សរបស់វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជាលោក JUAN OSORIO នឹងចាប់ផ្តើមអាជីពការងាររបស់គាត់ជាមួយចុងភៅជនជាតិ ម៉ិកស៊ិកដ៏ល្បីឈ្មោះលំដាប់ពិភពលោកគីលោក ENRIQUE OLVERA

By KUN PUTHY​​ | on Wednesday 11 November 2020​

Juan Osorio មកពីប្រទេសម៉ិកស៊ិក គាត់គឺជាអតីតនិស្សិតរបស់យើងម្នាក់ក្នុងចំណោមនិស្សិតរបស់យើងជាច្រើនទៀត ដែលបានសម្រេចនូវជោគជ័យរបស់ខ្លួននៅក្នុងអាជីពនិងជំនាញខាងផ្នែកម្ហូបអាហារដោយចាប់ផ្តើមចេញពីការសិក្សាថ្នាក់មូលដ្ឋាននៅវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា។ ដោយគាត់មិនពេញចិត្តនឹងមុខវិជ្ជាវិទ្យាសាស្រ្តនយោបាយ ក្នុងរយៈពេលវិស្សមកាលរបស់គាត់ Juan បានផ្លាស់ប្តូរមករស់នៅប្រទេសកម្ពុជាក្នុងឆ្នាំ២០១៧ ដើម្បីជួយគ្រប់គ្រងហាងពូរបស់គាត់នៅទីក្រុងភ្នំពេញ។ […]

ព័តមានបន្ថែម

អតីតនិសិ្សតរបស់វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជាកញ្ញា ធារ៉ា ធានីកំពុងសម្រេចក្តីសុបិន្តក្នុងជីវិតរបស់នាង។

By KUN PUTHY​​ | on Saturday 24 October 2020​

កាលពីដើមឆ្នាំនេះធានីបានបញ្ចប់ការសិក្សារបស់នាងក្នុងស្ថានការណ៏ដ៏លំបាកមួយ។ បន្ទាប់ពីការបិទច្រកអន្តរជាតិនានាទូទាំងពិភពលោក ទីបំផុតធានីអាចធ្វើដំណើរពីប្រទេសបារាំងត្រលប់មកកាន់ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជាវិញ។ ធានីបានត្រូវបញ្ចប់កម្មសិក្សានៅភោជនីយដ្ឋានDomaine De Clairefontaineដ៏ល្បីឈ្មោះមួយ ដែលមាន Michelin Star Chef […]

ព័តមានបន្ថែម

វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជាមានកិត្តិយសយ៉ាងជ្រាលជ្រៅក្នុងការបើកដំណើរការឡើងវិញ

By KUN PUTHY​​ | on Tuesday 20 October 2020​

  វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជាមានកិត្តិយសយ៉ាងជ្រាលជ្រៅក្នុងការបើកដំណើរការឡើងវិញ បន្ទាប់ពីវិទ្យាស្ថានបានបង្រៀនវគ្គសិក្សាតាមប្រព័ន្ធអនឡាញអស់រយៈពេលជាច្រើនខែកន្លងមក។ យើងពិតជាមានសេចក្ដីសោមនស្សរីករាយជាខ្លាំងដែលបានឃើញនូវវត្តមានរបស់សិស្សានុសិស្សរបស់យើងត្រលប់មកកាន់បន្ទប់សិក្សា និងអនុវត្តការចម្អិនម្ហូបអាហារនៅចង្រ្កានបាយរបស់យើងជាថ្មីម្តងទៀត។ ដោយមានកិច្ចសហការជាមួយមជ្ឈមណ្ឌលវេជ្ជសាស្រ្ត Sing-Specialists Medical Centre យើងខ្ញុំសូមធានានូវរាល់ការអនុវត្តតាមស្តង់ដាគម្លាតសុវត្ថិភាពសង្គមនិងវិធាននានាដែលមានជាធរមាន។   […]

ព័តមានបន្ថែម

ចុះឈ្មោះនៅថ្ងៃនេះដើម្បីចាប់ផ្តើមអាជីពរបស់អ្នកនៅក្នុងវីជ្ជាជីវៈនៃការចម្អិនម្ហូប

សូមដាក់ពាក្យឥឡូវនេះ