Juan Osorio មកពីប្រទេសម៉ិកស៊ិក គាត់គឺជាអតីតនិស្សិតរបស់យើងម្នាក់ក្នុងចំណោមនិស្សិតរបស់យើងជាច្រើនទៀត ដែលបានសម្រេចនូវជោគជ័យរបស់ខ្លួននៅក្នុងអាជីពនិងជំនាញខាងផ្នែកម្ហូបអាហារដោយចាប់ផ្តើមចេញពីការសិក្សាថ្នាក់មូលដ្ឋាននៅវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា។ ដោយគាត់មិនពេញចិត្តនឹងមុខវិជ្ជាវិទ្យាសាស្រ្តនយោបាយ ក្នុងរយៈពេលវិស្សមកាលរបស់គាត់ Juan បានផ្លាស់ប្តូរមករស់នៅប្រទេសកម្ពុជាក្នុងឆ្នាំ២០១៧ ដើម្បីជួយគ្រប់គ្រងហាងពូរបស់គាត់នៅទីក្រុងភ្នំពេញ។ […]
ព័តមានបន្ថែមកាលពីដើមឆ្នាំនេះធានីបានបញ្ចប់ការសិក្សារបស់នាងក្នុងស្ថានការណ៏ដ៏លំបាកមួយ។ បន្ទាប់ពីការបិទច្រកអន្តរជាតិនានាទូទាំងពិភពលោក ទីបំផុតធានីអាចធ្វើដំណើរពីប្រទេសបារាំងត្រលប់មកកាន់ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជាវិញ។ ធានីបានត្រូវបញ្ចប់កម្មសិក្សានៅភោជនីយដ្ឋានDomaine De Clairefontaineដ៏ល្បីឈ្មោះមួយ ដែលមាន Michelin Star Chef […]
ព័តមានបន្ថែមវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជាមានកិត្តិយសយ៉ាងជ្រាលជ្រៅក្នុងការបើកដំណើរការឡើងវិញ បន្ទាប់ពីវិទ្យាស្ថានបានបង្រៀនវគ្គសិក្សាតាមប្រព័ន្ធអនឡាញអស់រយៈពេលជាច្រើនខែកន្លងមក។ យើងពិតជាមានសេចក្ដីសោមនស្សរីករាយជាខ្លាំងដែលបានឃើញនូវវត្តមានរបស់សិស្សានុសិស្សរបស់យើងត្រលប់មកកាន់បន្ទប់សិក្សា និងអនុវត្តការចម្អិនម្ហូបអាហារនៅចង្រ្កានបាយរបស់យើងជាថ្មីម្តងទៀត។ ដោយមានកិច្ចសហការជាមួយមជ្ឈមណ្ឌលវេជ្ជសាស្រ្ត Sing-Specialists Medical Centre យើងខ្ញុំសូមធានានូវរាល់ការអនុវត្តតាមស្តង់ដាគម្លាតសុវត្ថិភាពសង្គមនិងវិធាននានាដែលមានជាធរមាន។ […]
ព័តមានបន្ថែម