On July 27, around 300 people came together at the ACAC. Thank you to everyone who joined!
The day was full of fun activities like pizza workshop, cupcake workshop, tours of the facility and opportunities for visitors to interact with current students and staff.
People who had never visited the Academy before were able to see the state-of-the-art kitchen and training rooms and imagine what it might be like to pursue their own dreams of a career in the culinary arts.[:kh]
នាថ្ងៃទី២៧ កក្កដា វិទ្យាម្ហូបអាហារកម្ពុជាបានរៀបចំកម្មវិធី ACAC’S OPEN HOUSE ដែលមានការចូលរួម ពីភ្ញៀវកិត្តិយសរបស់យើងជាច្រើនប្រហែលចំនួន៣០០នាក់។ សូមអគុណដល់បងៗ និងប្អូនៗនិសិ្សតដែលបានអញ្ជើញចូលរួមកម្មវិធីនេះផងដែរ!
នាថ្ងៃនោះផងដែរជាមួយនឹងសកម្មភាពពេញមួយថ្ងៃដោយមានការចូលរួមលេងល្បែងកម្សាន្តជាច្រើន ដូចជាការ ដាក់បង្ហាញ pizza និងនំពងទាជាច្រើនរសជាតិ រាប់ភ្លក់សាកល្បង។ ការចូលរួមទស្សនាបរិក្ខារចង្ក្រានបាយដែលរៀបចំតាមបែបទំនើបៗជាមួយនឹងប្រធានក្រុមចុងភៅអន្តរជាតិ ជាពិសេសប្អូនៗសិស្សានុសិស្សថែមទាំងមានឳកាសបានជួបពិភាក្សាជាមួយនឹងរៀមច្បងចុងភៅមកពីគ្រប់ជំនាន់និងប្រធានក្រុមចុងភៅអន្តរជាតិរបស់វិទ្យាម្ហូបអាហារកម្ពុជាយើងទៀតផង។
សម្រាប់បងៗ និងប្អូនៗសិស្សានុសិស្សដែលមិនធ្លាប់បានមកកាន់វិទ្យាស្ថានយើងពីមុនមក ក៏អាចមានឳកាសបានចូលរួមទស្សនាបរិក្ខារចង្ក្រានបាយ បន្ទប់សិក្សា ដើម្បីឲ្យប្អូនៗអាចស្វែងយល់និងជួយជំរុញឲ្យក្តីសុបិន្តជាអាជីពចុងភៅលំដាប់អន្តរជាតិរបស់ខ្លួនឲ្យក្លាយជាការពិតផងដែរ។